Resolut referencekunder

 

 

EPOKA, Svenstrup og Pandrup

Resolut har varetaget rengøringen af Epoka A/S i Pandrup siden 2011. I oktober 2015 flyttede vi vores, ledelse, administration og salg til nye lokaler i Svenstrup og fastholdt vores lagerfunktion i Pandrup.

Resolut var en aktiv medspiller og sparringspartner i denne flytning, hvilket bidrog til en effektiv gennemførelse af projektet.

Opdelingen af virksomheden på 2 lokaliteter hvad angår kantinedrift, var indledningsvis en udfordring – men efter en dialog med Resolut – er denne nu løst gennem en særdeles fleksible ordning.

Samarbejdet med Resolut har fået karakter af et partnerskab, hvor personalet opfattes som medarbejdere i Epoka – og ikke som leverandører.

Resolut levere høj kvalitet og reagerer prompte på vores forespørgsler – og kommer ofte selv med idéer til forbedringer.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet – og vil anbefale Resolut til alle.

  • Chief Business Support, Ole Telling

Restaurant Papegøjehaven, Aalborg

Vi har benyttet Resolut gennem en del år og er meget tilfredse med samarbejdet. Firmaet lever op til vore behov for en stabil og økonomisk fordelagtig løsning. Blandt andet er det vigtigt, at der ikke er stor udskiftning i det personale, der kommer her.

Vi lever af at levere kvalitetsoplevelser, så derfor er kvaliteten af rengøringen også alfa og omega i en restaurationsvirksomhed som vores.

Endelig har det betydning, at Resolut er en lokalt forankret virksomhed, hvor man også kender de personer, der står bag.

  • Lars Mouritzen

Hedegaard

Det var med en vis skepsis, vi skiftede rengøringsselskab for godt et år siden, for hvad får man?

Men bekymringerne blev gjort til skamme, og vi har aldrig tidligere været så tilfredse med et rengøringsselskab.

Jeg lægger vægt på, at alle, der færdes  i virksomheden, kender hinanden af hensyn til den daglige kommunikation, og vore øvrige medarbejdere er meget glade for de to, der varetager vores daglige rengøring.

Vi har en mand, der gør rent på fabriksområdet og laboratoriet, og kvinden, der er ansat til rengøring i administrationsbygningen, laver også kaffe til os om morgenen. Udover de faste opgaver går hun ikke af vejen for at rydde lidt op, også selv om det ikke falder ind under hendes arbejdsopgaver.

Jammerbugt Erhvervsrengøring har åbenbart en sikker sans for at finde præcis de medarbejdere, der passer til en virksomhed, og det sætter vi stor pris på.

  • Direktionssekretær Lotte Leismann

LBN MEDICAL

Vi startede vores samarbejde med Resolut i august 2011 og kan stærk anbefale deres gode service. Deres service er af høj kvalitet, og medarbejderne er fokuserede og venlige. Ud over vores rengøring er Resolut også ansvarlig for vores kantineordning. Deres medarbejdere er meget præcise, fleksible og altid parate til at tage ekstra opgaver.

Det er fornøjelse at arbejde sammen med Resolut.

  • Management Assistant, Theresa Botha

ARNE ANDERSEN VRÅ A/S

Byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S har brugt Resolut til byggepladsrengøring i forbindelse med opførelse af 59 moderne lejeboliger til Nørresundby Boligselskab i Aabybro midtby. Byggeleder John Posborg Andersen har konstateret mærkbare resultater: – Det skabte simpelthen en bedre stemning på pladsen, fordi håndværkerne kunne gå i gang med at udføre deres arbejde med det samme, og ikke skulle rydde op efter den forrige håndværker. Resolut leverer et upåklageligt stykke arbejde, og det er rart at vide, at de er til at regne med, kommer til aftalt tid og finder en løsning selv med kort varsel.

Det er fornøjelse at arbejde sammen med Resolut.

  • Byggeleder, John Posborg Andersen

 


NORDJYSKE BANK

Forløbet med at få kørt det nye samarbejde i gang er gået over al forventning. Der har været en god opfølgning fra Resoluts side hvor inspektøren flere gange har været ude og tjekke alt er som det skal være.

Resolut har været meget samarbejdsvillige og tilpasninger er blevet lavet uden problemer og vi ser frem til at fortsætte et “rent” samarbejde.

  • Filialdirektør, Jens Buje

HMK Bilcon A/S

Vi har hos HMK Bilcon A/S samarbejdet med Resolut i forbindelse med kantineservice og rengøring fra juli 2016 til og med januar 2017. Resolut adskiller sig fra andre rengøringsfirmaer, vi føler der bliver taget hånd om opgaverne og hvis der opstår problemer bliver de løst med det samme.

Resolut har klaret opgaven til ”UG” og kan tilpasse sig de opgaver der kommer. Personalet er smilende og dansktalende for på den måde at minimere eventuelle misforståelser, hvilket er en nødvendighed i et stort firma som HMK Bilcon A/S.

– Jeg kan varmt anbefale Resolut til andre.

  • Bestyrelsesmedlem, Peter Jensby