Kollegaerne

De ansatte hos Resolut er en del af en fantastisk medarbejdergruppe med en stærkt sammenhold. Vi har erfaret, at rengøringsassistenter ofte bliver overset, da rengøring tit bliver udført alene og uden kontakt med andre.

Vi har til gengæld valgt at sætte stor fokus på kontakt blandt vores medarbejdere. Vi gør meget for, at de føler sig som en del af en større virksomhed. Vi afholder ca. 2-3 årlige firmaarrangementer som sommerfest, DHL-stafet og julefrokost. Desuden hygger vi os sammen i løbet af året til hyggelige sociale arrangementer.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere lærer hinanden af kende, da det skaber et godt sammenhold og arbejdsmiljø. Glade og tilfredse medarbejdere er en altafgørende forudsætning for, at vi kan levere en høj kvalitet i forbindelse med vores opgaver.

Vores værdier

HURTIG fordi vores kunder ofte bliver overraskede over vores konsekvente indsats. Vi har, som en seriøs leverandør, valgt at gøre en forskel i rengøringsbranchen.

STABIL fordi vi tilbyder vores kunder stabile samt trofaste medarbejdere og tilstræber altid, at vores kunder har de samme rengøringsassistenter.

FLEKSIBEL fordi ordet betyder meget for os i firmaet, da vi mener, at det er meget vigtigt for vores kunder at have en fleksibel rengøringspartner.

 

kollega