Vinduespolering

Lad lyset strømme ind ad dine rene vinduer.

 

 

Kvalificeret vinduespudser til alle typer glas

Vinduespudser, vinduesvasker, vinduespolering, kært barn har mange navne. Der findes simpelthen ikke noget bedre end rene vinduer. Når de er rene inviterer du solen ind og humøret løftes. Ved at sørge for vinduespudsning på din arbejdsplads, løfter du humøret og skaber de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø til små priser.
Vi tager os af din vinduespudsning, uanset hvilket type ejendom du har. Vi klarer din vinduesvask, uanset om det er palævinduer, glasfacader, trappetårne eller ovenlysvinduer. Med Resolut som din faste vinduespudser, har du altid skinnende og pæne vinduer og glaspartier.

Vinduespudsning til gode priser

Vi tilbyder at vinduespudsning i Aalborg og resten af Nordjylland til gode priser. Du kan med fordel lave et serviceabonnement, hvor vi aftaler faste intervaller for et besøg. På den måde skal du ikke ringe og aftale en ny tid hver gang. Det er selvfølgelig også muligt, at bestille vinduespolering som engangsydelse.
Vi tilbyder som altid stabilitet og kvalitet, det betyder at du kan regne med at din vinduesvasker kommer til tiden og altid udføre et godt stykke arbejde. Vi følger altid op med et kvalitetstjek, således du er sikker på at alt er skønneste orden. Kontakt os for en god vinduespudser allerede i dag.

Skal vi hjælpe dig med…?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på
rengøring efter dine behov

KONTAKT