fbpx

Invitér solen indenfor

Vinduespudsning, vinduesvask eller vinduespolering: Kært barn har mange navne.

Hos Resolut klarer vi alt inden for vinduespolering til både erhverv og private. Vi er en stabil og professionel samarbejdspartner, og vi har et team af yderst kompetente vinduespudsere, som garanterer kvalitet hver gang.

Vores vinduespudsere er kvalificerede til vinduespudsning i alle typer ejendomme. Vi klarer din vinduespudsning uanset typen af glas og vinduer: palævinduer, glasfacader, trappetårne eller ovenlysvinduer.

Professionel vinduespolering til gode priser

Rene og pæne vinduer sender et godt signal til omgivelserne. Lyset lukkes ind, og det er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Resolut tilbyder en fleksibel vinduespolering, så vi udfører arbejdet til mindst mulig gene for medarbejdere og/eller gæster. Vi tilstræber at sende den samme vinduespudser ud til jer hver gang. Det sikrer, at vi kender bygningen og opgavens omfang.

I kan med fordel tegne et serviceabonnement, hvor vi aftaler faste intervaller for vinduespudsning. Ved at vælge denne løsning skal I ikke ringe og aftale en ny tid hver gang.

Stabilitet og høj kvalitet i opgaveløsningen er en selvfølge for os. I kan altid stole på, at jeres vinduespudser kommer til tiden og altid udfører et flot stykke arbejde. Vinduespudseren melder sin ankomst via SMS eller efterlader et visitkort, og vi følger altid op med et kvalitetstjek.

Kontakt os for en god vinduespudser allerede i dag.

Resolut tilbyder:

  • Udvendig vinduespolering
  • Indvendig vinduespolering
  • Afvaskning af vindueskarme
  • Afrensning af glas i forbindelse med klistermærker, tobak og f.eks. røg fra brændeovne
  • Afrensning efter håndværkere eller malere

Med Resolut som din faste vinduespudser har du altid skinnende rene og pæne vinduer og glaspartier.