fbpx

Om Resolut

Hvem er Resolut?

Resolut er grundlagt i 2007 af Marlene Bjerregaard, der med passion for rengøringsfaget har skabt en professionel servicevirksomhed, der tilbyder erhvervs- og privatrengøring.

”Vi gør en forskel og står inde for det, vi laver”. Det er ånden i vores virksomhed, hvor erfaring og stærke kompetencer sætter et kvalitativt højt niveau for vores arbejde.

Vores engagerede medarbejdere er kernen i Resolut, vores medarbejdere har lang anciennitet, hvilket betyder stabilitet for vores kunder. Vi har et højt serviceniveau og uddanner selv alle vores medarbejdere. Ligeledes giver vi også vores kunder den tryghed, at vi er en virksomhed, som tager vores medarbejdere seriøst.

Sikkerhed og stabilitet er nøgleord for os, og derfor har alle ansatte en ren straffeattest, når de ansættes hos Resolut. I kan med sikkerhed forvente yderst kompetente, stabile og dansktalende medarbejdere, der færdes med ordentlighed og diskretion i jeres virksomhed. Vi ser os selv som jeres betroede medarbejdere.

 

Vores primære arbejdsområde er erhvervs- og privatrengøring, hvor vi med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov tilbyder fleksible og effektive løsninger. Det er vigtigt for os, at I som kunde altid har gode oplevelser hos os. Vi arbejder professionelt, struktureret og systematisk men husker det vigtigste i vores relation: Det er mennesker, der gør forskellen.

 

N

Vision

Resolut vil være en anerkendt og fortrukken leverandør af rengøringsydelser i Aalborg og Nordjylland. Samtidig vil vi være kendt for stabilt at levere serviceydelser af en høj kvalitet og udvise konstant punktlighed i opgaveløsningen.
N

Mission

Det er vores mission at sikre en fortsat kontrolleret vækst og succesfuldt at udvikle og effektivisere arbejdet for både ansatte og kunder. Vores ønske er at skabe de bedste rammer virksomhedsmæssigt og sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi prioriterer en direkte, kontinuerlig og personlig kontakt med vores kunder.
N

Værdigrundlag

Resolut ønsker at fokusere på ordentlighed, tillid og menneskelighed. Vi behandler alle lige, og vi arbejder under velordnede forhold. Vores værdigrundlag vil altid være at sikre et inspirerende og blomstrende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne og vores kunder altid er i fokus.

Kontakt os i dag

- og få mere tid i morgen