fbpx

Grønt er godt for sjælen!

Velplejede grønne planter renser luften og sikrer en bedre luftfugtighed og temperatur i arbejdsmiljøet.

Det grønne miljø øger medarbejdertrivslen, og en sidegevinst er færre sygedage. Resolut er en vigtig partner, når I vil fokusere på et godt indeklima og et bedre arbejdsmiljø. Vi passer jeres planter, mens I passer jeres arbejde.

Vi indleder vores samarbejde med at sammensætte den indendørsbeplantning og serviceaftale, der passer til jeres ønsker og behov. Vores servicegartnere er grønne indretningseksperter. De er detaljeorienterede og har en naturlig æstetisk sans, der sætter dem i stand til at vejlede jer i valget af planter, krukker og designs, der understøtter stilen i jeres lokaler.

Planteservice med grogaranti

Hos Resolut sætter vi en ære i at kende vores kunder og levere en høj service. Derfor får I en veluddannet servicegartner fast tilknyttet: én, der kender jeres kontorindretning. Det betyder, at I ikke skal bruge ressourcer på at vise rundt, når vi kommer og passer jeres planter.

Mens I passer arbejdet, passer vi planterne. Servicegartneren står for vanding, beskæring, opbinding, gødning og udskiftning af dårlige planter, så jeres grønne miljø altid fremtræder frodigt og sundt. Krukkerne efterses og rengøres som en naturlig del af den grønne vedligeholdelse.

Resolut planteservice indeholder evigheds- og grogaranti på planterne. Det betyder, at det er slut med visne blade og træls jord – jeres planter er altid friske og sunde. Ønsker I ændringer til den valgte løsning, udskiftning af planter og krukker eller forslag til nye løsninger, er vores servicegartner altid klar med råd og vejledning.

Planter og krukker i harmoni

Krukkerne, som planterne leveres i, har stor betydning for helhedsindtrykket, som den grønne indretning skaber i jeres lokaler. Jeres servicegartner sørger altid for at vælge en sammensætning af planter og krukker, der understøtter den stil og stemning, som I ønsker at udtrykke i jeres lokale.

Hos Resolut tilbyder vi et stort udvalg af krukker i praktiske og stilfulde designs, der matcher jeres samlede interiør og optimerer vækstbetingelserne for jeres planter.