fbpx

Hovedrengøring af bolig- og erhvervslokaler

Bolig- og erhvervslokaler trænger indimellem til en grundig rengøring. Vi kalder det hovedrengøring.

Det kan virke som en uoverskuelig opgave, når alt skal vaskes, tørres og pudses. Hovedrengøring lægger ikke op til kvalitetstid og hygge, det medfører ofte mange timer i selskab med kost og spand.

En hovedrengøring er betegnelsen for en grundig rengøring, hvor man kommer i dybden med det, der ikke indgår i den daglige rengøring. Det er ofte periodebestemt eller sæsonbetonet. En hovedrengøring kan bestå af mange ting og er f.eks. afrensning af lofter, sæbebehandling af gulve, effektiv rengøring af en beskidt ovn eller indvendig rengøring af skabe. Vi tømmer gerne dine skabe og hylder og sætter alt på plads igen efter rengøringen.

Grundig rengøring, sæsonbestemt eller enkeltstående løsninger

Hos Resolut har vi mange års erfaring med hovedrengøring i erhvervslokaler og i private hjem. Vi kan med sikkerhed tilbyde jer en grundig og professionel rengøring, enten som interval eller som enkeltstående løsning. Vi tilrettelægger løsningen efter jeres behov og tilbyder altid at udføre den grundige rengøring i perioder, hvor medarbejderne ikke forstyrres, f.eks. i weekends eller i ferieperioder.

Vi medbringer alt udstyr og de rengøringsmaterialer, som vi skal bruge til opgaven. Så kan I bruge jeres tid på at nyde de rene omgivelser efter vores besøg.

Højderengøring

Daglig rengøring er op til det, vi kalder ”nå-højde”, men mange steder er der meget højt til loftet. Det kan f.eks. være en sportshal, lagerhal, kontorbygninger eller i moderne boliger med loft til kip. Her samler der sig støv og spindelvæv, som er svært at nå med almindelige rengøringsredskaber. Vores servicemedarbejdere er uddannet til at arbejde i højder, og vi fjerner effektivt snavset på en forsvarlig og sikker måde.