Måtteservice – entré med succes

Byd dine kunder og gæster velkommen med rene og præsentable gulve.

Årstiderne skifter i Danmark, hvor støv, regn, sne og slud tilsmudser gulvene. En professionel måtteservice fra Resolut holder gulvene rene og bremser vand og snavs i indgangen.

Måtter er en optimal løsning til at reducere snavs, opsamle skidt og til at skåne gulve, der belastes af stor trafik. Jeres virksomhed opnår renere og pænere gulvområder uden ekstra rengøring.

Måtteservice uden besvær

Resolut tilbyder måtteløsninger, der indebærer leje, levering og rens af den type måtte, der dækker jeres behov.

Vores måttekonsulent gennemgår og opmåler jeres arealer og vejleder jer, så I er garanteret en skræddersyet og optimal løsning for jeres virksomhed.

  • Måtter af professionel og høj kvalitet
  • Afhentning, udskiftning, vask og levering
  • Rådgivning og individuel løsning​

Måtter til alle formål

Resolut anvender kun måtter af høj kvalitet fra anerkendte leverandører på markedet. Det er måttens type, der bestemmer, hvilket behov den kan og skal dække. Vi tilbyder et bredt sortiment inden for nylonmåtter, bomuldsmåtter og logomåtter i forskellige farver og nuancer.

Nylonmåtter

Nylonmåtten består af spundet nylongarn, der gør, at måtten effektivt absorberer snavset ned i måtten. Der opnås samtidig en effektiv børsteeffekt af skosålerne, som holder snavset på måtten.

Bomuldsmåtter

Bomuldsmåtten har en ekstremt god sugeevne, og den opsuger effektivt al snavs og væde, ligesom fibrene holder på det tørre snavs. Det gør bomuldsmåtter velegnede til alle årstider og ideelle til indgangspartier og andre trafikerede arealer.

Logomåtter

Logomåtten giver en indbydende velkomst til jeres kunder og er samtidig en praktisk foranstaltning. Vi leverer logomåtter i høj kvalitet, som er designet efter jeres ønsker.