Grundig vask – trin for trin

Løbende trappevask sikrer en præsentabel og indbydende ejendom for dig og dine beboere.

Trapper i beboelsesejendomme er særligt udsatte, de bliver naturligt og hurtigt beskidte. En ren og velduftende opgang betyder meget for både beboere og gæster, og det giver et godt indtryk af ejendommen.

Vi udfører en grundig og løbende trappevask hver uge eller efter aftale med dig. Smuds, vand og småsten og den daglige slitage sætter sine spor i trappebelægningen. Med en løbende aftale om trappevask sikrer I, at trappens overflade beholder sin styrke – det er med til at forlænge trappens levetid.

En trappevask består af fejning og vask fra nederste til øverste etage. Vi flytter gerne måtterne, ligesom vi tilbyder hygiejnisk måtteservice.

Vi holder trapperne rene i Aalborg og Nordjylland

Vi tilbyder grundig og professionel trappevask i Aalborg og resten af Nordjylland. Behovet for trappevask afhænger af opgangens konstruktion/materialer, jeres behov og ønsker til frekvens. Hos Resolut tilpasser vi den enkelte opgave og yder altid en god service. Det betyder, at dine trapper fremstår velduftende, rene og pæne efter vores besøg.

Når I bestiller trappevask hos Resolut, får I leveret den løsning, som I er blevet lovet og til den aftalte pris. Samtidig slipper I for besværet med at koordinere rengøring mellem beboerne, som er en opgave, der ofte giver anledning til debat om grundighed og hyppighed.

Med en god og grundig rengøring hver uge sikrer I en sund vedligeholdelse.