Resolut

Med Resolut rengøringsfirma er du i gode hænder

Resolut er et rengøringsfirma, der altid garanterer dig rengøring og hjemmeservice af høj kvalitet. Virksomheden blev startet i 2007 af Marlene Bjerregaard, der altid har haft en passion for at gøre rent. Netop dét er vigtigt, når der ansættes nye medarbejdere.
Vi tror på, at man skal kunne lide det man laver, kun på den måde sikres top kvalitet og service. Alle vores medarbejdere er modne og har erfaring med rengøring. Derudover taler vi dansk hos Resolut og alle har en ren straffeattest. Vores medarbejdere udføre dagligt rengøring og hjemmeservice med en høj grad af kvalitet, stabilitet og fleksibilitet. Vi er her for din skyld.

God erhverv- og hjemmeservice

Resolut er løbende dialog med dig som kunde, således vi sikrer, at dine ønsker og krav til god erhverv- og hjemmeservice bliver opfyldt. Vi har altid en hurtig og kompetent løsning til dit behov. Vi er et rengøringsfirma der er i hastig vækst, hvilket er fordi vi sætter vores kunder og deres behov først. Når vi står for din rengøring og service, så skal du være sikker på, at det bliver gjort bedre end du selv kunne gøre. Vi kommer altid, når vi lover det og vi går ikke, før du er tilfreds.

Du kan se vores reference liste her på hjemmesiden, hvor du kan se vores kunders oplevelse af vores services.

malene_frits