fbpx

Rengøring Privat

Rengøring privat – Resolut kan hjælpe dig med rengøring i din private bolig. Vi er en moden virksomhed med mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Det giver os nogle yderst kompetente færdigheder og viden til at udføre et perfekt arbejde for dig. Har du os en travl hverdag, for lidt fritid og brug for mere tid med familie og venner? Så kan et professionelt rengøringsfirma som Resolut hjælpe dig med at få mere tid til det sjove i din hverdag. Så slipper du for at skulle bruge tid og kræfter på gulvvask, rengøring og vinduespolering. Resolut sørger for at medarbejderen der kommer ud til dig, er grundig og effektiv. Samtidig sikre vi også at det er den samme du får besøg af, på den måde har du ikke en masse forskellige rendende i dit hus. Vores medarbejdere er troværdige og diskrete, de kommer ind i alle kroge og fjerner skidt og snavs.

Resolut skræddersyer altid løsningerne i samarbejde med dig. Det er nemlig dine behov og ønsker der kommer i første række, vi hjælper dig bare med vejledning og rådgivning på baggrund af vores erfaringer og viden. Det kan f.eks. være at du vil have ekstra fokus på specielle ting, eller rum, det klarer vi uden problem.

Rengøring i privatet – kun et opkald væk

Lad os tage en snak om dine ønsker og behov, samt eventuelle specielle krav. Så giver vi dig en skarp pris. Vi har alle remedierne til rengøring, både støvsuger, gulvskrubbe, kost, spand og rengøringsmidler. Resolut ved hvilke rengøringsprodukter og fremgangsmåde der skal benyttes til dine materialer. Det behøver ikke at være dyrt at få rengøringshjælp, du kan faktisk trække en del fra ved hjælp af håndværkerfradrag.

Kontakt Resolut i dag på tlf.: 98 24 26 00 eller mail: resolut@resolut.dk og få mere tid i morgen – Professionel rengøring med høj standard.